Binnenschilderwerk

Wij zijn de schilders van Groningen

Totaalonderhoud

Binnenschilderwerk

Kleuren bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in uw huis. Op basis van uw persoonlijke wensen en ideeën kunnen wij u een kleuradvies geven die de sfeer uitstraalt waar u zich prettig bij voelt. Het verhoogt niet alleen het wooncomfort, ook de waarde van uw woning zal door periodiek onderhoud toenemen.

Mocht het nu gaan om het schilderwerk van de binnenzijde van uw woning of het binnenwerk van uw VvE; alles wordt door ons uitgevoerd met de uiterste zorg en vakbekwaamheid.

Wij werken met milieuvriendelijke verfproducten waardoor u weinig hinder hebt van de verflucht. Bovendien droogt het ook nog eens sneller.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u een afspraak maken. Samen met u maken we een plan van aanpak waarin de te behandelen onderdelen goed in kaart worden gebracht. In overleg worden deze werkzaamheden ingepland.

Heeft u liever een andere wandafwerking dan schilderwerk? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor zowel behang, glasvlies of sierpleister kunnen wij u een passend advies geven en dit uitvoeren tot een perfect eindresultaat.

Schilder bij deur
Hal met geschilderde deuren
Adres:

Stavangerweg 45

9723 JC Groningen

Contact: